Samenwerking met Register Belasting adviseurs

Bakels & Jonker is aangesloten bij Register Belasting Adviseurs.
Hieronder leest u waar RB voor staat.

 

Het Register Belastingadviseurs (RB) is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.

Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.200 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Leden profiteren daarnaast volop van al het ledenvoordeel, zoals vakblad ‘Het Register’, digitale nieuwsbrieven en toegang tot het ledendeel van deze website. Het ledendeel bevat actuele fiscale informatie, notities en modellen. Ook kunnen leden online het RB Kwaliteitshandboek raadplegen, een handig hulpmiddel dat direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Door gezamenlijke inkoop kunnen jaarlijks honderden euro’s worden bespaard op verzekeringen, vakliteratuur en bijeenkomsten.

Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Ook voor een fiscale opleiding zit u goed bij het RB. Het brede scala aan opleidingen, variërend van een half tot viereneenhalf jaar, biedt u afhankelijk van uw vooropleiding en ervaring de mogelijkheid in te stromen in de opleiding die bij u past. U heeft zelfs de mogelijkheid de mastergraad te behalen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Voor de rechtstreekse link klikt u HIER

Nieuws